zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2019.

Stan na 24.02.2020

IMG 0879

- groszek z marchewką 2 212 kg

- fasola biała 0 kg

 - koncentrat pomidorowy 4 910,08 kg 

-  buraczki wiórki 52,5 kg

 - powidła śliwkowe 3 286,8 kg

- sok jabłkowy 4 596 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 0 kg

- makaron kukurydziany bezglutenowy 7 806 kg

IMG 0880

- ryż biały 11 010 kg

- kasza gryczana 6 623 kg 

- herbatniki maślane 2 740 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 11 376 kg 

- ser podpuszczkowy dojrzewający 11 360 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 2 282,04 kg

- pasztet wieprzowy 3 281,36 kg

- filet z makreli w oleju 6 257,02 kg

CUKRY:

- cukier biały 860 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 435 kg

DANIA GOTOWE:

- gołąbki w sosie pomidorowym 0 kg

 

Facebook