zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2019.

Stan na 31.03.2020

IMG 0879

- groszek z marchewką 8 300 kg

- fasola biała 22 976 kg

 - koncentrat pomidorowy 5 242,88 kg 

 - powidła śliwkowe 7 352,4 kg

- buraczki wiórki - 5 789 kg

- sok jabłkowy 14 796 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 20 840 kg

- makaron kukurydziany bezglutenowy 2 542 kg

IMG 0880

- ryż biały 5 140 kg

- kasza gryczana 1 549 kg 

- herbatniki maślane 2 900 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 36 086 kg 

- ser podpuszczkowy dojrzewający 20 200 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 7 722 kg

- pasztet wieprzowy 410,88 kg

- filet z makreli w oleju 2 168,86 kg

CUKRY:

- cukier biały 20 290 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 8 850 kg

DANIA GOTOWE:

- gołąbki w sosie pomidorowym 2 230,4 kg

 

Facebook