zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2019.

Stan na 14.07.2020

IMG 0879

- groszek z marchewką 0 kg

- fasola biała 0 kg

 - koncentrat pomidorowy 4 200,96 kg 

 - powidła śliwkowe 8 809,2 kg

- buraczki wiórki - 5 299 kg

- sok jabłkowy 26 364 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 27 737,5 kg

- makaron kukurydziany bezglutenowy 3 562 kg

IMG 0880

- ryż biały 7 500 kg

- kasza gryczana 5 580 kg 

- herbatniki maślane 5 832 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 35 532 kg 

- ser podpuszczkowy dojrzewający 0 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 54 kg

- pasztet wieprzowy 2 096,64 kg

- filet z makreli w oleju 3,74 kg

CUKRY:

- cukier biały 17 290 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 19 440 kg

DANIA GOTOWE:

- gołąbki w sosie pomidorowym 3 420,4 kg

 

Facebook